Kdo smo?

Rdeča nit je osebni stik z uporabniki.


Živimo v svetu, kjer razdalja ni več pomembna in kjer smo si vsi lahko blizu.

Po drugi strani pa nas čas , ki ga imamo zase in za svoje bližnje, vedno bolj priganja. Napredne tehnologije, med katere sigurno spada mobilna telefonija, pametna televizija in internet nam omogočajo , da smo si v vsakem trenutku blizu, hkrati pa pretirana uporaba mobilnih telefonov vodi k odtujevanju ter pomanjkanju pristnih osebnih srečanj in komunikacije drug z drugim.

Zato je pomembno , da si svet tehnologije prikrojimo tako, da bo služil nam in ne obratno. Vedet moramo, kdaj telefon “izklopit” in se posvetit čemu drugemu ter vzgajat naše prihodnje generacije v tem duhu.

V podjetju Evitel imamo vizijo , da s stalnim izobraževanjem našega svetovalnega osebja in osebnim pristopom stojimo ob strani uporabnikom mobilnih telefonov, tablic, računalnikov, televizije in interneta, z pravim nasvetom ob vsakem času.

Skratka pri nas ni stranka samo “kupec”, je veliko več. Gradimo osebni pristop, prijateljstva, predvsem pa delamo na prijaznosti in ustrežljivosti do strank.

Pri kompleksnosti storitev, ki jih ponujamo, kot pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije je prav “pravi nasvet” tisto, kar nas loči od konkurence. In tu želimo biti prvi in našim strankam ponuditi optimalno storitev ali/in napravo po najboljših cenah.

Verjamemo , da v poplavi ponudnikov telefonije in interneta v Sloveniji najboljše storitve vedno najdemo DOMA – pri Telekomu Slovenije, ki je naše prvo omrežje.

Upamo, da se boste na naši spletni strani počutili dobrodošli in da vam bo služila ob vsakem času. Želimo si podajat ekskluzivna mnenja o napravah ter storitvah ter vas tako nevsiljivo obveščat o novitetah, ki so za vas zanimive. Prav tako pa si boste lahko preko naše spletne strani rezervirali svetovalca za željeno storitev ali nakup naprave ob željenem času in ko vam ustreza.

Veseli me, da lahko v naših štirih poslovalnicah skupaj z našimi zaposlenimi delimo izkušnje, podarjamo nasvete in gradimo prijateljstva.

Natasa_direktorica

Direktorica podjetja: Nataša Gerič Radonjić

Evitel d.o.o., Ob Poleni 23,

2230 Lenart v Slovenskih Goricah

Matična št.: 6303536000

Davčni zavezanec: DA

ID št. za DDV: SI67828205

TRR: IBAN SI56 1010 0005 1651 040 (BANKA KOPER d.d.)